Vedeževalka mi je z nasveti pomagala do boljšega razpoloženja

Že kako leto nazaj so se mi začeli problemi in to tako hitro, da še enega problema nisem rešil pa je že prišel nov problem. Pa nisem po naravi takšen, da vse obrnem na negativno ampak izgubil sem službo ker so mi podaljševali na tri mesece in na koncu nas je nekaj zviselo pa sem bil med njimi. Ločil sem se od žene, ki imava skupaj dva otroka, ki sta še srednješolca pa še kar nekaj problemov je bilo na kupu kar na enkrat. Te stvari pa so me tudi psihično uničevale in spravljale v depresijo do take mere, da sem se najbolje počutil v samoti in tudi v trgovino sem šel z nekim odporom, ker sem se bal da bi srečal kakega znanca in bi se moral pogovarjati z njim ker mi ni bilo do pogovora z ljudmi.

Psihično stanje pa se mi je le še slabšalo in sem bil iz dneva v dan v slabšem stanju. V časopisu zasledim oglas kot nalašč zame vedeževalka jasmina vam pomaga v stiski s svojimi nasveti in pogledom v prihodnost. Nikoli nisem verjel v te reči ampak sem vseeno poklical, ker sem si želel nekoga, ki bi me vsaj poslušal. Pokličem na telefonsko številko iz časopisa in se mi oglasi prijazna vedeževalka nekje srednjih let po glasu sodeč bi morala biti. Najprej sem vedeževalki postavil nekaj vprašanj na katere je kar dobro odgovorila in tako sva zabredla v globok pogovor. Vedeževalka mi je dala kar dosti nasvetov ker je prisluhnila mojim težavam in mi jih pomagala razrešit. To je bil moj prvi pogovor z njo in sem se že bolje počutil. Kasneje sem vedeževalko še večkrat poklical katera mi je polepšala dan z svojo prijaznostjo in nasveti. Tako, da lahko rečem, da mi je vedeževalka vrnila razpoloženje in voljo do življenja. Kasneje sem tudi kmalu dobil novo službo in to zato, ker sem poslušal njene nasvete in sem bil tudi bolj aktiven pri iskanju zaposlitve, ker sem bil tudi psihično veliko bolj pomirjen in stabilen.

Vse probleme sem tudi lažje reševal in jih tudi kmalu rešil. Sedaj po enem letu sem se že skoraj postavil na noge in sem zelo hvaležen, da mi je vedeževalka tako zelo pomagala odpreti oči pa čeprav je cena telefonskega pogovora stala kar nekaj denarja. Sedaj gledam drugače na te zadeve, da lahko dobra vedeževalka naredi tudi nekaj dobrega za denar ki ji ga plačaš.